scale up Találkozó

Emeld a vállalkozásod a következő szintre!

Hogyan?
A változatosság kedvéért ne a cégedben, a cégeden dolgozz két órát.

scale up találkozót szervezünk 09.28-án, mert tudjuk, hogy egyedül nem könnyű olvasmány a nagy, lila Scaling up könyv.
Ha eddig csak a borítót simogattad, vagy a párnád alatt tartva remélted, hogy belemegy a tartalma a fejedbe, akkor most segítünk, hogy ki is merd nyitni 🙂

Mi fog történni?
Két óra alatt a saját cégedre alkalmazol kettőt a növekedési eszközeink közül és áttektintjük a scale up rendszert a könyv első fejezetén keresztül. Útravalót is kapsz. Tehát szimpla inspiráló vagy bűntudatkeltő előadás helyett általad azonnal alkalmazható, a cégedre szabott eszközökkel távozol.
A tudást amerikából és az egész világról hozzuk és átültetjük a kelet-európai valóságba. A tartalom a scale up MesterKurzus 12 éves európai és a Scaling up könyv 30 éves nemzetközi tapasztalataira épül.

2023.09.28-án, jövő csütörtökön,
13:00-15.00 között két óra belefér az idődbe?
Az árban benne van plusz két óra ajándék. Mi ott leszünk 17:00-ig, ha tovább maradsz a fix program után akkor lesz lehetőséged összetettebb kérdéseket feltenni és kapcsolatot építeni a többi résztvevővel. 

– Jöhetsz online, Zoom-on

– vagy személyesen az Alphasonic irodaházba, 1044 Budapest, Ipari park utca 8. 

Az alkalom költsége 25.000 Ft + ÁFA/fő.
Összehasonlításképpen: A következő szolgáltatásunk, a scale up MesterKurzus 250.000 Ft + ÁFA-tól érhető el. Ezzel az alkalommal az a célunk, hogy elérhető közelségbe hozzuk számodra a gyakorlatias tudást amivel rendelkezünk.