Alapértékeink

Megtanítjuk a csapatoknak a szükséges eszközöket, hogy saját, személyre szabott működési modellt alakítsanak ki. Mert a vállalkozói siker és egyediség csak így érhető el.

Ebből merítjük az energiánkat és a közös munka örömét egy fiatal csapatként, amelyet a vállalkozói szellem és a csapatokkal együtt elért lendületes áttörések hajtanak!

Íme az alapértékeink. Ezek leírják, hogyan szeretnénk vállalkozásként létezni, hogyan hozunk döntéseket és hogyan cselekszünk.

Mielőtt döntéseket hoznánk, először átgondoljuk, hogy döntéseink milyen következményekkel járnak a közösségünkre nézve. Csak ezután döntünk.

A megértés érdekében igyekszünk előítéletmentesek és nyitottak maradni. Túl gyakran történik, hogy az ötletek kritikát kapnak rögtön születésük után és így elhalnak. Fontosnak tartjuk, hogy először hagyjuk, hogy egy ötlet bizonyos fokig kifejlődjön, és csak azután kritizáljuk.

A dolgok mélyére ásunk, a bonyolult összefüggésekből egyszerű és könnyed gondolatokat hozzunk a felszínre.

Fáradhatatlanul arra törekszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. Minden évben tanulunk valami újat és fejlesztjük a képességeinket.

Félelem nélkül odamegyünk, ahol a fájdalom van. Ha konfliktus van, igyekszünk közelebb kerülni, ahelyett, hogy eltávolodnánk. Ha belső énünk és önfejlődési folyamatunk határaihoz érünk, igyekszünk önmagunkat fejleszteni.

Felrázzuk és inspiráljuk az embereket és a csapatokat. Ugyanakkor mindig alázatosak maradunk, és soha nem törekszünk arra, hogy csodálatra méltóak legyünk. Minden, amit teszünk, a csapat növekedése érdekében történik.