A scale up Hungary csapata

Horváth Balázs

A legfontosabb képességemnek a lényeglátást, a legfontosabb alapértékemnek pedig az etikus viselkedést tartom.

 

Vállalkozó, befektető, szabadúszó és startupper is voltam már, mióta 2003-ban elindítottam az első vállalkozásomat. Nem terveztem, hogy üzleti mentor leszek….. Azért kezdtem el kutatni, hogyan lehet egy céget megfelelően vezetni, mert a vállalkozásom növekedésére vágytam. Így találtam rá a Scaling Up-ra.

Az elmúlt években számos for-profit és nonprofit szervezettel dolgoztam együtt, hogy segítsek nekik:

  • csökkenteni a kiégés szélén álló tulajdonosok és vezetők munkaterhelését,
  • két év alatt több mint 40%-kal növelni a bevételeiket,
  • megmenteni száz ember munkahelyét a valódi problémákra rámutatással,
  • növelni az ügyfelek és a kollégák megtartási arányát,
  • felkészülni az üzleti utódlásra,
  • üzleti menedzsment eszközöket sikerrel alkalmazni nonprofit és egyházi szervezeteknél,
  • és ezekre az eredményekre rendkívül büszke vagyok!

Nikolai Ladanyi

Nikolai Ladanyi egyik fő kompetenciája az USA-ból származó legjobb gyakorlatok átültetése más kultúrákba.

 

Nikolai maga is aktív vállalkozó és angyalbefektető, és ezt mély pszichológiai megértéssel ötvözi. Ez a kettős perspektíva lehetővé teszi számára, hogy a Rockefeller Üzleti Gondolkdása és a Scaling Up módszerben rejlő lehetőségeket a legkülönbözőbb országokban optimálisan kiaknázza.

Magánéletében Nikolai szenvedélyes hobbi gazdálkodó és asztalos, szeret túrázni, lovagolni és síelni. A pszichológia, a személyiségfejlesztés és az önsegítés témái a szakmai életén messze túl is lenyűgözik.

 

Alapértékeink

Megtanítjuk neked a szükséges eszközöket, hogy saját, személyre szabott működési modellt alakíthass ki. Mert a vállalkozói siker és egyediség csak így érhető el.

A közös munka öröméből merítjük az energiánkat. Fiatalos csapatunkat a vállalkozói szellem és a veletek együtt elért lendületes áttörések hajtja!

Íme az alapértékeink. Ezek leírják, hogyan szeretnénk vállalkozásként létezni, hogyan hozunk döntéseket és hogyan cselekszünk.

Mielőtt döntéseket hoznánk, először átgondoljuk, hogy döntéseink milyen következményekkel járnak a közösségünkre nézve. Csak ezután döntünk.

A megértés érdekében igyekszünk előítéletmentesek és nyitottak maradni. Túl gyakran történik, hogy az ötletek kritikát kapnak rögtön születésük után és így elhalnak. Fontosnak tartjuk, hogy először hagyjuk, hogy egy ötlet bizonyos fokig kifejlődjön, és csak azután kritizáljuk.

A dolgok mélyére ásunk, a bonyolult összefüggésekből egyszerű és könnyed gondolatokat hozzunk a felszínre.

Fáradhatatlanul arra törekszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. Minden évben tanulunk valami újat és fejlesztjük a képességeinket.

Félelem nélkül odamegyünk, ahol a fájdalom van. Ha konfliktus van, igyekszünk közelebb kerülni, ahelyett, hogy eltávolodnánk. Ha belső énünk és önfejlődési folyamatunk határaihoz érünk, igyekszünk önmagunkat fejleszteni.

Felrázzuk és inspiráljuk az embereket és a csapatokat. Ugyanakkor mindig alázatosak maradunk, és soha nem törekszünk arra, hogy csodálatra méltóak legyünk. Minden, amit teszünk, a csapat növekedése érdekében történik.